Authorize و Deauthorize چیست

Authorize و Deauthorize چیست

شما وقتی iDevice را به iTunes که با Apple ID تنظیم شده ، وصل میکنید و iTunes آنرا مشناسد را Authorize میگویند و اگر iDevice شناخته نشود ، دیگر نه برنامه و نه موسیقی و نه چیزه دیگر میتوانید به iDevice انتقال دهید