Authorize و Deauthorize چیست - Authorize و Deauthorize

Authorize و Deauthorize - Authorize و Deauthorize چیست



صندوق پیام 0   |  پرينت   |  بازدید:175

شما وقتی iDevice را به iTunes که با Apple ID تنظیم شده ، وصل میکنید و iTunes آنرا مشناسد را Authorize میگویند و اگر iDevice شناخته نشود ، دیگر نه برنامه و نه موسیقی و نه چیزه دیگر میتوانید به iDevice انتقال دهید




امروز میخوام در مورد این موضوع صحبت کنم و به مشکلات کاربران در این زمینه بپردازم و راه حل مشکل را در این پست عرض کنم...

شما وقتی iDevice را به iTunes که با Apple ID تنظیم شده ، وصل میکنید و iTunes آنرا مشناسد را Authorize میگویند و اگر iDevice شناخته نشود ، دیگر نه برنامه و نه موسیقی و نه چیزه دیگر میتوانید به iDevice انتقال دهید...

Authorize کردن iDevice به صورت دستی به اینگونه است که برنامه iTunes را باز کرده و دکمه Alt کیبرود را فشار دهید تا Toolbar برنامه باز شود و سپس با موس روی گزینه Store رفته و گزینه Authorize This Computer را انتخاب کنید.

حال توجه داشته باشید ، iTunes که با Apple ID شما تنظیم شده ، قادر است فقط و فقط 5 تا دیوایس را شناسایی کند یا بهتر بگم ، فقط 5 تا iDevice را Authorize میکند.

به همین خاطر گزینه ای به نام Deauthorize وجود دارد تا در صورت نیاز از iDevice که استفاده نمیکنید و لازم ندارید ، بعد از اتمام کارتون با آن iDevice باید Deauthorize کنید تا 5 ظرفیت پر نشود...

Deauthorize کردن iDevice به صورت دستی به اینگونه است که برنامه iTunes را باز کرده و دکمه Alt کیبرود را فشار دهید تا Toolbar برنامه باز شود و سپس با موس روی گزینه Store رفته و گزینه Deauthorize This Computer را انتخاب کنید.

حالا بارها مشاهده شده که دوستان بعد از تعویض ویندوز متوجه میشوند که فراموش کرده اند اکانتشون رو در iTunes خارج کنند و به همین دلیل iTunes اکانت اونا رو به عنوان اکانت مشغول میشناسه و بعد از 5 بار استفاده اون اکانت رو غیر فعال میکنه و یا مورد داشتیم مهمانی گوشی را با iTunes صاحب خانه Authorize کرده و بعد رفته و صاحب خانه مونده...

حال باید چیکار کنیم ؟!؟ من این حرفا رو زدم تا به اینجا برسیم که به شما آموزش بدم به چه شکل All Deauthorize بکنیم حتی iDevice هایی که Authorize شدند ولی در کنار ما نیستند.


1- مثل همیشه iTunes را باز کرده و سپس دکمه Alt کیبرود را فشار دهید تا Toolbar برنامه باز شود و سپس با موس روی گزینه Store رفته و گزینه View Account را انتخاب کنید.

2- حال Apple ID و Password را وارد کنید تا هدایت شوید به صفحه ی جدید.

3- حال مطابق شکل ، دکمه Deauthorize All (شماره 1 در تصویر) فشار دهید.

توجه: اگر این دکمه برای شما موجود نبدود ، بدانید تنها فقط 1 عدد iDevice را با iTunes خود Authorize کردید.
منبع: دی لرن


پورتال وی وی تو - VV2.ir